NICLAS LERNBERGER är

SLP AKADEMIN

 

Ledarskap och personalinspiration

om Tillit – Mod – Samarbete


Idag tror jag att det är extra viktigt att låta sig inspireras och bli påfylld med energi och inspiration. Att få verktyg som hjälper till i vardagen och  i det vardagliga arbetet. Att bli påmind om all kunskap man faktiskt redan har. I min värld är vi alla människor och kan vi se bortom våra titlar tror jag att vi också når varandra. Vi är ganska lika. Vi har känslor, vi gråter, vi skattar, vi uppskattar. Ibland blir vi irriterade och arga. Vi försöker alla få ihop vardagen och göra det bästa vi kan. Men vi är också olika. Vi har olika drivkrafter och olika värderingar och då händer det att vi krockar ibland. Jag vill se det som en styrka och det blir det om vi jobbar med det.


Men det handlar också om att vara tydlig. Ett tydligt ledarskap. Tydliga mål. Tydlig vision och en tydlig kommunikation.


Jag arbetar med chefer/ledare, säljare och personalgrupper. Främst handlar det om förändringsledning och det coachande ledarskapet. Oavsett målgrupp är det människan som är den röda tråden. Hur vi får varandra att växa. Om kommunikation, mod, bemötande och hur vi skapar relationer och tillit. Att få perspektiv och se världen från flera håll – inte bara mitt. Skapar vi förståelse för varandra kan vi också hjälpa varandra. Idag handlar det om att hjälpa varandra att lyckas.


Boka föreläsning, workshop, endagsutbildning eller ett helt program inom...

Ämnen jag arbetar med:

- Ledarskap.

- Coachande ledarskap.

- Förändringsledning.

- Konflikthantering & svåra samtal.

- Självledarskap.

- Kommunikation.

- Grupputveckling och tillsammansarbete.

- E.Q, beteenden och drivkrafter mm.


Sedan 2013 arbetar jag som konsult, föreläsare och utbildare inom Sälj-, Ledarskaps- och Personalutveckling. Bara under 2020 och 2021 har jag arbetat med ett antal kommuner och över 200 chefer på alla nivåer men även små och stora bolag. Både fysiskt på plats men också mycket digitalt av naturliga skäl.


I mina föreläsningar pratar jag ofta om min son med autism och hans magiska assistanshund, jaktlabradoren Rocky. Om deras ordlösa kommunikation. Förutom att jag driver mitt bolag är jag också enhetsledare inom Räddningstjänsten som deltidsbrandman med jourtjänst var 6:e vecka. I mina föreläsningar delar jag ofta med mig av mina erfarenheter från Räddningstjänsten. Att arbeta i team under stark stress, struktur, att gå från kaos till ordning, att prioritera etc.


Hör gärna av dig om du vill veta mer eller boka mig! niclas.lernberger@slpakademin.se


Niclas har över 20 års erfarenhet som säljare samt innehaft ledande roller  inom olika säljorganisationer. Han har också arbetat i lednings- och styrgrupper samt som affärsutvecklare.